Aart van de Weerd

Vol ongeloof en geheel onverwachts hebben wij, als bestuur van Stichting Oranjedag Veenendaal, donderdagmorgen 3 oktober het zeer verdrietige bericht ontvangen dat ons gewaardeerde bestuurslid Aart van de Weerd is overleden.

Aart heeft zich jarenlang als vrijwilliger tomeloos ingezet voor de Stichting Oranjedag Veenendaal. Hij was van groot belang bij het organiseren van het jaarlijkse schoolvoetbal toernooi als mede de 4 mei herdenking. Aart was daarnaast de laatste jaren als voorzitter nauw betrokken bij alle facetten van de Koningsdag in Veenendaal.

Aart van de Weerd is 67 jaar oud geworden. Wij zullen Aart herinneren als een bevlogen man, die altijd het beste voor had met Veenendaal. Mede daarom zal hij ook door ons enorm gemist worden.

Onze gedachten en gevoelens van medeleven over zijn onverwachtse overlijden gaan uit naar zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden.

De afscheidsdienst vindt plaats op donderdag 10 oktober a.s. om 10.30 in de Julianakerk. Aansluitend is de begrafenis om 12.00 bij begraafplaats de Munnikenhof.

Er is gelegenheid de familie te condoleren op woensdag 9 oktober a.s. van 19.00 – 20.30 in Maranatha (gebouw naast de Julianakerk)